Velg type behandling

Dermapen

Noen av hudindikasjonene vi kan behandle:
 • Hyperpigmentering
 • Store porer
 • Strekkmerker
 • Arr (akne og brannskader)
 • Linjer og rynker
 • Slapp og ujevn hud
 • Rosacea


 • Dermapen™ er en avansert form for microneedling. Hudforbedring helt uten kirurgi. Dermapen™ bruker flere nåler til å vertikalt stikke små huller i huden, med patentert AOVN™ (Advanced Oscillating Vertical Needle) teknologi.

  Dermapen™ glir over huden og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene gjør at vi får opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til en forbedret epidermis. Ved å lage små mikrokanaler i huden, stimulerer Dermapen 3™ til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten kontraindikasjoner og nedetid.

  Sammenlignet med tradisjonelle derma-rollere er Dermapen™ mer skånsomt og mindre smertefullt. Dermapen™ er dermed en tryggere og mer komfortabel behandling som kan tilpasses ulike hudtilstander.

  Kombinasjonsbehandling Dermapen kan kombineres med peel, mesotherapy og ledlys. Vi kan skreddersy behandling som passer din hudtilstand.

  Kliniske fordeler
 • Stimulerer kroppens evne til å behandle, fornye og hele seg selv.
 • Behandler over 57 kliniske hudsymptomer.
 • Effektive behandlinger uten smerten, varmen og rekonvalesenstiden som fraksjonelle lasere medfører.
 • Innovative teknikker for øyne, lepper, ører, hodebunn, kropp og genitalier.
 • Øker absorberingen av hudpleieprodukter.
 • Gir en forbedring av kombinasjonsterapier som PRP, kjemisk peeling og infusjon av ulike serum.
 • Bare Dermapen 3™ tillater multi funksjonell kompatibilitet med andre produkter innen Dermapen-familien, som Dermapen Tattoff eller Dermapen Infuse. Dette gjør det mulig for deg å få behandlet en lang rekke med symptomer.

 • Hvor mange behandlinger er nødvendig for generell hudforbedring, acne arr og strekk merker?
  Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom.
  Acne arr: 6 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.
  Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.

  Hvor lang tid vil det ta før jeg ser resultater?
  Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige resultater har med hvor lang tid cellefornyelse tar (ca. 3 uker). Om det er dypere linjer eller arr vil man kunne se synlig endring etter 2-3 til 6 mnd etter behandling. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

  Er behandlingen smertefull?
  Ved bruk av de korte nålhodene er behandlinger med Dermapen™ relativt smertefritt. Behandlinger som krever bruk av nålhoder lengre enn 0,5mm kan kreve bruk av bedøvelseskrem 15-40 minutter før behandling. Dette vil føre til at behandlingen blir tilnærmet smertefri. Det er ikke nødvendig med bedøvelse da det er en relativt rask behandling.

  Er det noe nedetid etter behandling?
  Generelt sett er det lite nedetid, men du kan oppleve rødhet og sårhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter rett etter behandling. Du kan bruke en dekkende BB krem etter behandling som beskytter huden og dekker over røde partier.  Mesoterapi

  Mesoterapi er er en effektiv rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyalonronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter.

  Mesoterapi brukes for å behandle:
 • tørr, slapp og uelastisk hud
 • rynker, grov
 • ujevn hudtone
 • solskader
 • akne-arr

 • Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. Vanlige områder vi behandler er ansikt, hals, décollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og mage.

  Behandlingen gjøres med en meget tynn nål som gir små, lette stikk i hudens overflate. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen). Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og den optimale fuktbalanse gjenetableres.

  Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler å gjennomføre minimum 3 behandlinger, da dette kan gi en mer langvarig rynkereduserende effekt i huden.

  Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer med autoimmune sykdommer eller dersom det er en kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden.

  Du bør ta høyde for at det vanligvis kan gå 2-3 dager hvor huden er rød, og du kan få små blåmerker samt noe hevelse. Har du en sensitiv hud, kan til tilhelingsprosessen ta ytterlige tid. Du kan fint bruke mineralsminke til å dekke dette, spør oss hva vi anbefaler etter behandling. Du kan være i lett sportslig aktivitet også på behandlingsdagen.


  Kjemisk peel med Inno-EXFO

  INNO-EXFO er et bredt utvalg kjemiske peelinger med en kombinasjon av ulike syrer. De ulike peelingene tilpasses den individuelle hudindikasjon. De aktive ingrediensene i hver enkelt peel jobber med epidermis og dermis for å gi optimale resultater. INNO-EXFO forbedrer hudens tekstur, minimerer aldringstegn, lysner og reduserer hyperpigmentasjon, samt en rekke andre hudtilstander.


  Meline- Behandling for hyperpigmentering

  Omfattende behandling for hyperpigmentering som forbereder og behandler huden, slik at den restituerer seg raskere for å gi optimale resultater.

  Tallene på forpakningene har alltid en betydning, ikke bare for hvilken rekkefølge produktene skal brukes, men også for deres funksjon.

  00: Forberedende behandling
  01: Profesjonell behandling
  02: "patient-administered treatment"
  03: Fuktighetsgivende og restituerende
  04: Beskyttende
  05: "treatment potentiation by patient"  Ekspertisen til Fernando Bouffard PhD,. en internasjonal og anerkjent spesialist innen formulering av dermatologiske produkter og behandling av hyperpigmentering, kombinert med et fremragende team, har gitt MELINE-serien et bredt utvalg av produkter til behandling.