Velg type behandling

Negle design

Det blir lagt vekt på naturlig look, og kan utføres i forskjellige lengder og fasonger på neglene. Behandligene utføres med fransk design (hvite kanten) eller med "permanent" lakk, i hovedsak med forsterkning. Det kan også påføres ekstra pynt ønske, pris varierer. Refill anbefalles ca hver 4 .uke med fransk design , og hver 3. uke med "permanet lakk" Helfarget lakk. Det gjøres oppmerksom på at holdbarhet kan variere etter hvor fort kundens negler vokser. Enkelte kan produsere mer fett i- neglen ,som kan minske holdbarhet. På føtter er det anbefalt refill ca hver 6 uke, da tånegler vokser saktere enn på hendene.

Kan gelè skade neglene?
Nei, så lenge gelèen får være i fred på neglene og blir påført etter rett teori, gjør det ingen skade. Det er ikke nødvendig med pause så lenge Geléen ikke blir revet/ pillet av. Neglen består av flere lag. Ved at kunden river/ piller av gelèen , rives lag av naturlig negl av, og det vil ta opptil 6 mnd før den blir som normal igjen.

Jeg er neglebiter, kan jeg forlenge neglene?
Ja, arbeidet utføres med sjablonger. Forlengelsen blir støpt på med gelé og deretter filt til negl. Det blir ikke lagt lange negler under den første behandlingen på en neglebiter. Det gjøres også oppmerksom på at en neglebiter bør komme inn for refill tidligere enn normalt, alt etter hvor kort neglsengen ( neglfeste) kunden har.

Jeg ønsker å fjerne gelèen, kan jeg gjøre dette selv?
Det anbefalles å fjerne gelèen hos en profesonell negledesigner. Det vil bli slip bort, men et tynt lag vil ligge igjen for å unngå skade på naturlig negl. Kunden vil også få med seg en negleforsterker som kan påføres hjemme. Ha forståelse for at kunden bør ha avslappet arm og hender, for at negledesigneren skal utføre best mulig arbeid.

NB!
Avbestillig for timen må skje senest 24 timer før avtalt tid. Hvis ikke blir man fakturet for timen i sin helhet.