Velg type behandling

Hud, rynker og furer

Huden er menneskets lerret mot omverdenen og våre medmennesker. En del av normal utvikling og aldring er at huden forandrer seg. Livet består av glede, lykke, lidenskap, skuffelse og bekymring. Huden eldes, sammen med oss og samtidig med oss. Den forteller historien og hvem vi er og hva vi har opplevd.

Huden eldes på grunn av tid, miljø og mimikk. Hver gang du ler, blir sint, konsentrerer deg eller blir opprørt, spennes ansiktsmuskulaturen og fremkaller rynker og linjer i ansiktet. Dette er en naturlig prosess og gir ansiktet særpreg og historie. Ettersom hudens elastisitet reduseres med alderen, har linjene en tendens til å bli permanente. For noen mennesker kommer disse forandringene tidlig i livet eller gir et kosmetisk uønsket resultat. Dette kan være sjenerende og gi usikkerhet.

Noen ganger kan uønsket utseende redusere selvtillit, vitalitet og trivsel…

De mest aktuelle rynkene og furene å behandle er:
  • Panne: Horisontale linjer
  • Sinnarynker
  • Kråkeføtter
  • Tårefurer
  • Nese: Nasolabialfurer
  • Munn: Hengende munnviker; marionettlinjer
  • Rynker på overleppen; røyke linjer

Botox mot hodepine

Botox mot hodepine brukes i stadig økende grad. Denne behandlingen kan for noen pasienter være en god løsning. Dette gjelder særlig pasienter med kronisk spennings hodepine eller migrene, uten tilstrekkelig effekt av annen terapi. Botox mot hodepine bør kun benyttes dersom pasienten er grundig utredet på forhånd og annen behandling ikke har ført frem. Bellaklinikken Kristiansand kan tilby denne typen Botox behandling ved forespørsel.


Botox mot svette

Botox er også meget effektivt mot svette i armhulene. Denne behandlingen er stadig mer populær! Dette er noe man kan bruke hvis man lider av sjenerende svette generellt, men også hvis man bare ønsker å ha en enkeltbehandling før for eksempel et bryllup. Man kan likeledes bruke Botox mot overdreven svette i hender eller på føtter i de tilfellene pasientens problemer er svært belastende.